Nog even dit!

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt met een van onze Dames, adviseren wij u om vooraf even te gaan douchen en te scheren. Niet alleen is dit beter voor de hygiëne maar het geeft u ook meer zelfvertrouwen wanneer de Dame aanbelt.
Het is niet verstandig om alcoholische versnaperingen tot u te nemen. Niet alleen heeft dit negatieve werking op uw libido maar het geeft u ook een slechte adem. Dit is zowel voor u als voor de Dame in kwestie niet prettig.
Op koude dagen raden wij u aan de kamertemperatuur
op een aangenaam niveau te brengen.

Wanneer de door u bestelde dame arriveert, behandel haar dan als uw beste vriendin. Wees altijd vriendelijk, dit stimuleert een plezierige en intieme sfeer. Tenslotte… een glimlach kost niets.
Wanneer de Dame bij u is aangekomen en u heeft haar binnen gelaten, stelt zij zich eerst aan u voor. Zij bespreekt dan met u,hoe lang zij bij u gaat blijven. Vervolgens wordt eerst het “zakelijke” deel afgehandeld, ?de betaling. Voorts neemt zij contact met ons bureau op en meld dat ze binnen is. en ze zal ons zeggen hoe lang ze bij U gaat blijven. Ook zal de dame ons dan laten weten of alles in orde is …! zodat wij daar ook van op de hoogte zijn bij monde van onze dame zelf.
Indien het meisje u goed bevalt,
kunt u de afgesproken tijd naar believen verlengen.

Het is belangrijk om een gezellige en intieme sfeer te creëren. Vanzelfsprekend bereikt u dit door het meisje iets te drinken aan te bieden. Start een gezellige conversatie. Praat bijvoorbeeld over allerdaagse dingen; vraag haar of ze van muziek houd en/of welk genre. Niet alleen komt u beiden dan “tot rust” maar creëert u een erotisch getinte sfeer. Om deze sfeer nog meer aan te laten wakkeren kunt u het meisje teder strelen. Tevens kunt u aangeven of zij u in dit stadium ook al mag strelen. Hierop zal ze graag ingaan. Op deze wijze verkent u elkaar op een prettige wijze .
Al onze dames vrijen altijd veilig. Ze hebben altijd voldoende condooms bij zich. Een verzoek om van deze regel af te wijken wordt nooit gehonoreerd, dus heeft het geen zin om het te vragen.
Bij Freedom Services is haastige spoed niet van toepassing. Het intiem contact met onze Dames behoort te bestaan uit een en al genot. Dit bereikt u door van elkaar te genieten, het strelen en aaien en is dus meer dan alleen maar snel klaarkomen. Ga niet zomaar lopen “honkebonken”, behandel de Dame met respect.
Wanneer u dit doet en u neemt er de tijd voor, staat u bij haar al snel op een voetstuk. Wanneer de tijd ten einde loopt, adviseren wij u om met haar nog even lekker te gaan douchen. Vergeet niet om voor u en voor het meisje een handdoek klaar te leggen. Dat is wel zo gemakkelijk toch?
Als de vooraf met u overeengekomen tijd is verstreken, neemt zij contact met ons op, met het verzoek haar weer op te komen halen. Wees (blijf) altijd een heer, blijf galant bijvoorbeeld bij het aantrekken van haar jas. Dit soort zaken dragen er zorg voor, dat de Dame u een volgende keer, graag weer zal willen bezoeken.
Neem contact met ons op voor een reservering.
Dringend dames gezocht die als zelfstandige
ons team willen versterken !!

*Wij werken sinds 01-07-2008 volgens het opting_in systeem,dus iedereen
werkt hier in het wit en anders helaas niet !!

Bel ons voor alle informatie 06-54-398.445